Probleem goed opgelost

Ik had een artikel ontvangen met een productiefout. Na contact met de klantenservice is het probleem snel en goed verholpen.

Snel verstuurd, leuk product.

Bestelling is snel verstuurd en snel binnen gekomen. In dit geval had ik een bed besteld voor mijn zoontje. Het bed zelf is echt heel leuk en we zijn er blij mee, echter zaten er wél beschadigingen op het hout vanuit de fabriek, en vind ik het halve hekje aan de zijkant een beetje onstabiel. Verder zijn we er heel blij mee.

Prima, maar..

Leuke keuken voor de kids. Echter is kraan knop binnen één uur kapot gegaan. Terwijl dit bestemd is voor de kinderen verwacht ik wel dat het langer mee zal gaan.

Hele fijne site, al veel besteld!

Mooie en goede kwaliteit producten voor de kleintjes. Altijd snel bezorgd en netjes geleverd. Één keer een beschadiging geleverd gekregen aan het bed. Dit werd na contact met de klantenservice direct opgelost. Superfijn!

Snelle levering van mooie kwaliteit spulletjes

Verschillende dingen besteld, van box en boxkleed, tot mooi kinderledikant met bovenbouw, en dragers voor de boxvloer. Alles mooi, praktisch, goed doordacht en fijne kwaliteit

Prijs kwaliteit is top

Prijs kwaliteit is top. De matrassen zijn beter dan van de ikea. Voor jong en oud 12 cm dik is echt top! De prijs is goed!

fijne snelle levering

De spullen werden snel op het afgesproken tijdstip geleverd

Zeer degelijke en mooie kast

Mooie kast, welke ook degelijk in elkaar zit. Daarnaast voor een prima prijs. Enige tegenvaller was de tijd die nodig was om de kast in elkaar te zetten, daar moet je wel een flink aantal uur voor uittrekken.

Heel leuk make-up tafeltje

Leuk make-up speelgoedtafel. Mijn dochter speelt hier erg leuk aan. Ideaal cadeau

The products has been delivered on time

I had been promised to be delivered to my house into the bedroom. But, the courier left the product in front of the door.

Mooie loopwagen die helaas kiept!

Loopwagen kiept helaas voorover als de kleine er mee gaat lopen. Weet niet of dit komt door de combinatie van rubber bandjes en plavuizen! De loopwagen van een ander merk gaat bij mijn dochter thuis wel goed.

Stevig en mooi bedje

Stevig bedje dat goed in elkaar zit en niet kraakt. De maat is goed. Verbetering zou zijn om afgeronde hoeken te hebben. Nu is de hoek heel puntig.

Super blij met mijn bestelling

Loopkar besteld en is snel verzonden en informatie over mijn bestelling was duidelijk. Ik zou de webshop zeker aanbevelen.

Beautiful play kitchen

Good delivery, well packed, easy to construct, and it's just absolutely beautiful. Excellent quality and just right for toddlers. Perfect

Geweldige accomodatie in een schitterende omgeving. Super gastvrije eigenaren waarvoor niks teveel is. Gaan er heel graag nog een keer terug

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Voor onze kinderkamer een set van 3 meubels gekocht. Ideaal dat we zelf konden bepalen wanneer ze bezorgd zouden worden. Instructies zijn duidelijk en alle spullen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Doordat alle gaten al voorgeboord zijn ben je er ook zeker van dat alles komt te zitten zoals de bedoeling is.

Goed product en goede service

Inmiddels al diverse dingen gekocht. Altijd mooie goede kwaliteit, duidelijke instructies en goede communicatie en service.

Sweet and functional objects, fair price, super quick delivery!

Excellent

• Ci consiglieresti? Si

volgende keer bestel ik zeker weer

top geregeld . Tip ! Mooi product om het nog leuker te maken zou het leuk zijn om het in een cadeau verpakking te verpakken .

Zorgvuldige behandeling

Duidelijke website en gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Goede communicatie over het leveringsproces.

Mooi meubilair, goede service

Duidelijke productomschrijving (kast Cerise). Het product kenmerkt de kwaliteit door perfecte handleiding en nummering/lettering van alle onderdelen. Ook prima communicatie. Plus: nakomen leverdatum + levering via Post.nl (afspraak = afspraak) helemaal in orde.

Snel bezorgd en probleem goed opgelost.

Keurig en snel bezorgd. Er miste iets en is keurig opgelost.

Het keukentje was zeer goed verpakt, zodat we het in de beste staat open konden maken. De instructies zijn duidelijk en het is een solide keukentje. Wij, maar vooral onze dochter is er heel erg blij mee!

FIJN KADO VOOR MIJN KLEINKINDEREN

Op de website e.e.a. bekeken en uiteindelijk voor mijn kleinkinderen/, , een tweeling, het tentje uitgezocht. Op de verjaardag dit opgezet en zij zijn met zn tweetjes er heel leuk in aan het spelen

Product wordt niet geleverd, klantenservice reageert niet.

Een week later nog steeds geen boekenkast. Meerdere mails gestuurd maar geen reactie ondanks ontvangst bevestiging. Reactietijd staat op 1-2 werkdagen maar een week later nog steeds niks gehoord.

Kerkstraat 6

1404 HH Bussum

850020510

Over Petite Amélie

Lyon 2010. Een moeder kan het wiegje dat zij zoekt niet vinden. Zij ontwerpt het zelf en laat het maken zoals zij het wil. Petite Amélie is geboren. Kijk nu naar de kinderkamers van Petite Amélie en je ziet het: hier is over nagedacht. Het ontwerp is tijdloos, groeit met je kind mee en prikkelt de fantasie. De neutrale vormen en kleuren geven je de ruimte om een eigen, unieke kamer te creëren. Een kamer die is gemaakt door jou. Een moeder. Precies zoals het ooit begon..